Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)

Ylli i popit, Ledina Celo ka preferuar qe kete vit se bashku me bashkeshortin e saj Naimin, dhe djalin Erlisin te pushojne ne jug te Shqiperise.

Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)

Ne videon e postuar nga Klan Kosova, shihet se si kengetarja Ledina Celo ndan caste intime me bashkeshortin e saj Naimin.

Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)

Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)
Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)

Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)
Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)

Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)
Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)

Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)
Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)

Ledina Celo caste intime me bashkeshortin ne jug te Shqiperise (FOTO)