Leci i paharrueshëm, ja disa nga humoret më të dashura nga ai (VIDEO)
Ibrahim Krajkova ishte humorist i njohur shqiptar i njohur për aktrimin e personazhit fiktiv Leci.

Ka lindur më 13 Nëntor 1957 në Prishtinë dhe vdiq pikërisht në ditën kur edhe ai kishte ditëlindjen me 13 nëntor 2015.

Ai ishte bërë i famshëm që nga projekti filmik “Treshi përsheshi”, i përbashkët me Rasim Thaçi, apo i njohur si Cima, dhe Sevdai Radogoshin, i njohur si Qumili.

Kishte luajtur edhe në “Nusja nga Diaspora”, “Molla me erë” dhe “Peshku i Artë”, dhe përveç kësaj ai ishte i njohur për batutat e tij edhe në shumë projekte video muzikore, të realizuara për Vitin e Ri.
Ne kemi përzgjedur disa nga humoret e tij të cilat nuk vdesin kurr dhe e mbajnë të gjallë kujtimin për këtë aktor me vlera të mëdha qe kishte Kosova.

Kobra-620x330