LDK: VV në Komunë si në shtëpinë e vet

Flamur Shala në emër të këshilltarëve të Komunës së Prishtinës, nga radhët e LDK-së, ka kritikuar kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmetin, për të cilin ka thënë se po bënë lëshime të shumta dhe po e shkel ligjin.

Shala ka thënë se aktivistët e Vetëvendosjes po shihen çdo ditë në orar të punës nëpër korridore të komunës si dhe në zyrën e kryetarit.