LDK-AAK-Nisma s’e duan Vetëvendosjen drejtuese të dialogut

Blloku LDK-AAK-Nisma nuk e pranon kërkesën e lëvizjes Vetëvendosje që dialogun me Serbinë ta drejtojë subjekti që e udhëheq Albin Kurti, si dhe që Marrëveshja e 19 prillit e vitit të kaluar të dërgohet në Komisionin e Venecias.

Këto janë dy nga pesë pikat e një aneksi që lëvizja Vetëvendosje e ka nxjerrë në tavolinë në takimin e së hënës. Me tri pikat e tjera LDK-AAK-Nisma janë pajtuar, shkruan Koha Ditore.

Nënkryetari i lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri, ka folur të martën për gazetën lidhur me ngecjet në takimin me përfaqësuesit e subjekteve të tjera./Koha Ditore/