Laureta dhe Nora dikur shoqe, por sot?! (Foto)


Titujt e shtypit rozë sot janë mbushur me shkrimin rreth modelës superseksi Laureta Maçedonci.

Siç raportojnë mediat kosovare, arsye e krizës mes Nora Istrefit dhe Robert Berishës është pikërisht modelja Laureta e cila thuhet se ka flirtëruar me këtë të fundit.

Magazina.al, ka siguruar disa fotografi ku shihet se Laureta para se ta njihte Robertin shoqërohej me bashkëshorte e tij Nora Istrefin.

Për të sçaruar gjithçka, Magazina.al ka provuar që të kontaktoj me Lauretën por kontakti më të ka qenë i pamundur.

Ndryshe Magazina.al, ka raportuar kohë më parë se çifti janë duke jetuar ndaras, ku Nora bashkë me vajzen e saj Reenea jetojnë në një banesë me çira./Magazina.al/
l1

l2

l3

l4