Largoni vapën me këto pije

1469691000-1773955-650-1462951800-shutterstock_391469134-650x380
Kur koha ka filluar të ngrohet të gjithë dëshirojmë të pimë diçka të shijshme dhe të ftohtë që të freskohemi pak.
Në vend që të dilni jashtë, provoni që këto pije freskuese t’i bëni vetë.
Secili nga ju do ta shuani etjen tuaj dhe ta rrisni disponimin tuaj në këtë verë.
Që t’i bëni për shijen tuaj, shtoni më shumë sheqer, përbërës të shëndetshëm dhe përdorni ujin në vend të sodës.
Ujë të ftohtë me tranguj
Dardhën mos e leni anash dhe shtojeni në ujë
Pije me grejpfrut dhe kanellë
Ujë me limon – jeni më energjik
Lëngun e mollës bëjeni vetë
Pije me perime
Ananasi është gjithmonë i mirëseardhur
Pije me dredhëza dhe bimë të tjera të freskëta