Largohet familja e vetme në ishull, kërkohen banorë të rinj

Për dhjetë vite me radhë jetuan në ishullin e Quéménès në Francë, mes deleve, lepujve dhe fokave.
Soizic dhe David Cuisnier iu përgjigjën thirrjes së entit për ruajtjen natyrës në zonë, ku gjetën një shtëpi pa ujë, korrent apo ngrohje.
Ndërkohë David tashmë 40 vjeç dhe Soizic 34 vjeçe, u bëmë me dy fëmijë, Chloé e Jules 7 vjeç dhe 5 muajsh, të cilët u mësuan qysh në lindj per me shum detaje rreth vendit dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim