Lamtumirë buzëve të nxira për vetëm pak minuta me këto 2 përbërës

Vuani nga buzët e nxira dhe akoma nuk keni gjetur një zgjidhje për këtë. Ne kemi një sugjerim për ju, i cili është i vlefshëm për të gjitha llojet e buzëve. Mbi të gjitha është i lirë dhe buzët tuaja do të jenë si ato një foshnje.Ju duhet vetëm një përbërës.Merrni lëngun e një panxhari. Shtoni disa pika të vajit të kokosit në këtë lëng dhe aplikojeni këtë në buzët tuaja. Ju mund ta aplikoni atë 5-6 herë gjatë ditës, sa herë që të keni mundësi. Do të shihni që rezultatet do të jenë fantastike!