“Lamborghini” kosovar i ndërtuar nga djaloshi nga Gjilani (Video)

djaloshi-e1476095171944-780x439-680x350-530x300Djaloshi nga Gjilani, i cili krijoi automobilin e tij, është inspiruar nga marka e njohur e veturave Lamborghini. Driton Selmani ka punuar në këtë veture përgjatë dimrit të kaluar dhe në fund kjo është arritja e tij. Deri më tani sipas tij janë shpenzuar afro 30 mijë euro. Ai është inspiruar nga Lamborghini Reventon, duke i ofruar shumë origjinalit derisa premton se do të bëjë përparime të mëtutjeshme. Motori dhe pjesa e jashtme ishte e llojit Mitsubishi 3.0.