Lajmi me i fundit,Turqia arreston tre pjesëtarë të ISIS’it që po planifikonin sulme në Gjermani (FOTO)


Tre të anëtar të Shtetit Islamik në Irak dhe Levant janë arrestuar në Stamboll pasi policia kishte zbuluar se ata po planifikonin sulme në Gjermani.
Inteligjenca dhe policia kundër terrorizmit në bashkëpunim me organet e sigurisë së Gjermanisë, arritën të realizojnë me sukses aksionin.
i1
i