Lajmi me i fundit,Bleona Qereti & Ganiu? ePabesueshme…!!


Këngëtarja Bleona Qereti është rikthyer përsëri në qendrën e vëmendjes së shtypit rozë përmes pjesëmarrjes së saj në një show televiziv në Shqipëri, por para pak kohe u komentua një foto që këngëtarja kishte nxjerr në llogarinë e saj në Instagram me ish bashkëshortin Gani Bardha.
Këngëtarja e mohoi, dhe aty asgjë nuk mbet për t’u komentuar.

Por tani diçka e re po ndodh në jetën e Bleonës. Sipas disa burimeve të Prive të afërta me këngëtaren, thuhet se Bleona është në negociata me ish burrin e saj për një fillim të ri për të dy bashkë.
A do të ndodh ashtu mbetet ta shohim!
bl