LAJMI ME I FUNDIT, ISIS thojn se tani këtu do të sulmojmë më fuqishëm se Belgjikën


Nëpërmjet një mesazhi publik, ISIS ka kërcënuar Mbretërinë e Bashkuar se do ta sulmojë edhe më fuqishëm se që ka bërë sot me kryeqendrën evropiane Brukselin.

“Goditja do të jetë më e ashpër dhe më e hidhur”, thuhet në letrën kërëcënuese të ISIS.

34 persona të vrarë dhe qindra të plagosur është bilanci i sulmeve të sotme terroriste në Bruksel, derisa gjendja e sigurisë vazhdon të jetë e ndjeshme.
Isis members in Aleppo, Syria