LAJMI I MË I RI Azem Syla duket se i ka rënë PISHMAN


Policia e EULEX-it nuk arriti ta arrestojë sot Azem Sylën, edhe pse atë është duke e kërkuar që nga orët e hershme të mëngjesit. Aksioni në kërkim të tij u zhvillua në Prishtinë dhe në shtëpinë e tij familjare në Kishnarekë të Drenasit. Mirëpo, burime të Express kanë treguar se ai tani është duke u kthyer në Kosovë dhe se policisë do t’i dorëzohet në kufi.
Azem_Syla_66