LAJMI I FUNDIT,ePabesueshme Thaçi edhe KALLASHI… (FOTO+VIDEO)


Kallashi për Kosovaren tregon se nga dikush, njeri zyrtar i Qeverisë, i kishte ardhur një ftesë që të shkojë në Turqi, për të marrë pjesë në Javën e kulturës kosovare, e cila po mbahet këto ditë në Turqi, tek marrin pjesë personalitete, artistë e grupe të ndryshme të skenës kulturore të vendit tonë.
Unë ende jam e vogël për të marrë pjesë në ato manifestime ndërkombëtare – thotë Kallashi për Kosovaren.

Kosova ka mjaft personalitete e grupe kulturore që mund ta përfaqësojnë Kosovën në mënyrë të denjë duke i prezantuar traditat e zakonet tona që i ka lakmi e tërë bota dhe janë shumë të veçanta.

Njëherësh, shton Kallashi, ishte kjo ftesë zyrtare apo më shumë private që ma bëri tipi me telefon, ngase unë veç kisha dëgjuar se Hashim Thaçi atë pasdite kishte porositur edhe aeroplan special për udhëtimin në Turqi, meqë aeroplani i rregullt që duhej të shkonte për shkak të motit e kushteve jo të mira atmosferike nuk kishte fluturuar.

Dua t’iu tregoj, se unë nesër fluturoj për në Turqi, prej nga kam ftesa të shumta për mbrëmje muzikore dhe të shoh çka do të bëj – thotë Kallashi duke na uruar natë të mirë për Kosovën. /Kosovarja/
thK