Lajmi i fundit,AKSH-ja kërcenon Thaqin dhe Isa Mustafen nese nuk heqni dorë nga marrëveshjet ne do të….


Lajmi i fundit,AKSH-ja kërcenon Thaqin dhe Isa Mustafen nese nuk heqni dorë nga marrëveshjet ne do të marrim masa lajmi vjen nga Kosova per me shume do tju informojme…
1312