LAJMI FUNDIT,FIFA gëzon Shqipërinë (Foto)


Kombëtarja shqiptare mbetet në vendin e 45-të edhe në renditjen e përgjithshme të FIFA-as për muajin maj
Shqipëria nuk ndryshon pozicion në renditjen e përgjithshme të FIFA-as për muajin maj. Kuqezinjtë mbeten në vendin e 45-të, pozicion ku rrëshqitën në muajin prill pas humbjes me Austrinë dhe fitores me Luksemburgun.

Në fakt klasifikimi i muajit aktual sjellë pak për të mos thënë aspak ndryshime për sa u përket përfaqësueseve evropiane, pasi gjatë muajit prill nuk janë zhvilluar takime qoftë miqësore që do të mund të kishin efekt në renditje.

Për sa u pakët kundërshtarëve të Shqipërisë në Grupin A të Euro 2016, Zvicra mban pozicionin më të mirë, të 14-in, Rumania e 19-ta, ndërsa Franca mbetet e 21-ta.
k1

k2

k3