Lajmi fundit,Ballist Morina kërkohet sërish nga policia….Ja pse.. do te habiteni


Ismail Morina, i njohur ndryshe edhe si Ballist Morina, është shpallur në kërkim policor, pasi Gjykata ka urdhëruar që të merret në sallën e gjyqit.

Ballisti nuk është paraqitur në Gjykatën Penale të Tiranë edhe pse Gjykata e Lartë ndaj tij vendosi masën e arrestit shtëpiak. Për këtë arsye, ai regjistroi adresë banimi në një shtëpi në Durrës, por që prej asaj dite nuk dihet më asgjë prej tij, shkruan ‘Shqiptarja.com’.

Morina nuk është paraqitur në Gjykatë dhe nuk dihet nëse për këtë ka patur ndonjë arsye, apo nuk është fare në Shqipëri. Megjithatë, Gjykata ka vendosur që të sillet me forcë në seancë më 17 mars.
1