Lajmi Fundit! Nuk do ta besoni se kush eshte arrestuar sapo ka ndodhur..!!!

Lajmi fundit,nuk do ta besoni se kush eshte arrestuar sapo ka ndodhur..!!!
Kemi marrë vesh se gjatë aksionit të sotëm policor, është arrestuar kryeadministratorja e Gjykatës Supreme.
Sipas burimeve të gazetës, ajo dyshohet se ka keqëprdorur detyrën zyrtare.
Sot me mëngjes, drejtoria për hetimin e krimeve ekonomike dhe korrupsion në kuadër të Policisë së Kosovës kishte nisuar një operacion policor në funksion të zbatimit të urdhëresës së Gjykatës Themelore.
Zëdhënësi i Policisë, Daut Hoxha, i tha Kosovapressit përmes telefonit se bastisjet janë duke u kryer në dy lokacione në rajonin e Prishtinës.

Screenshot_2