Lajme nga Maqedonia > Dy të rinj në Shkup i japin fund jetës..


Tragjedi në Qendër të Shkupit. Një vajzë e re e moshës 25 vjeçare ka vendosur që ti jap fund jetës, ndërsa në afërsi të saj gjendet edhe një djalë. Bëhet fjalë për t ndjerën Marija e lindur në vitin 1991 në Ohër, dhe Predrag.T, nga Shkupi.

Arsyet për vdekjen e tyre ende janë të paqarta, policia i ka marr të gjitha masat për të ndriçuar këtë incident. Jo zyrtarisht mësohet se motivet që kanë shkaktuar deri te vdekja e tyre ka qenë një lidhje dashurie e dështuar.
s