LAJM I PAPRITUR Daut Haradinaj e GODET FORT Isa Mustafën

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj ka reaguar ndaj kryeministrit Mustafa përmes një postimi në Facebook. Sipas Haradinajt, Isa Mustafa nuk ka pasur fare të shkoj në Deçan, ngase siaps tij, Deçan, ngase siaps tij, Deçani ishte në Prishtinë kundër vendimeve të tij.

Reagimi i plotë i Haradinajt:

Kryeministër sot krejt Deçanin e ke pasë në Prishtinë, çka kërkove që shkova pikërisht sot në vizitë në Deçan. Kryeministër, nëse jeni frikësuar nga protesta masive, keni mundur bile të shkoni në Qyshk, Zahaq e Pavlan…atje ka qenë përvjetori i disa prej masakrave më të tmerrshme në Kosovë, apo ju nuk e keni idenë se çka jan ato, sepse në kohë të vështira, ju keni qenë në tjetër vend.

Ju do të duhej të analizoni përgjigjen por dhe kërkesat që sot i dha populli në Prishtinë, sepse ai është sovrani dhe jo filozofia prej komunisti. Ajo kohë ka përfunduar o Isa Mustafa.

Të rënnët, që ju s’keni kohë t’i kujtoni, bashkë më të tjerët, bënë që të bashkohen brigjet e Bistricës Pejës, e jo të mbeten të ndara si ato të Ibrit në Mitrovicë.

Kryeministër, popullli sot ishte i bashkuar kundër vendimeve tuaja, për të cilat ju një ditë do të turpëroheni.13179242_712178332256080_1814365644984685348_n