Lahet me gjak plazhi në Borsh, sherr mes pushuesve e zëri në kupë të qiellit

Këto pamje mund të duken të rënda për shumë persona, duke qenë se sasia e gjakut që ka skuqur bregun është shumë e madhe, por për fat të mirë, mund t’ju themi që nuk është gjaku i asnjë njeriu.

Bëhet fjalë për gjakun e nxjerrë nga një peshk i madh, rreth 10-15 kilogramë, të cilin një peshkatar e kishte kapur e më pas e ka pastruar në breg të detit. Fëmijët kanë nisur të tremben nga gjaku, ndaj të shumtë kanë qenë pushuesit që kanë nisur të debatojnë e të ngrënë zërin me peshkatarin, të cilit i kërkonin ta hiqte peshkun prej aty.

Ja çfarë bënë një peshkatar që tmerroi plazhistët dhe fëmijët në mes të plazhit në Borsh, duke therë një peshk rreth 10-15 kg, ku gjaku u shpërnda gjithandej. Edhe pse njerëzit debatuan me peshkatarin që të mos e pastronte aty, ai as që e prishi terezinë. Peshkun e kishin kapur me rrjetë”, – thotë qytetari.