Lady Gaga “harron” të vishet

Këngëtarja amerikane kishte “veshur” një fund të zi, një palë çizme të zeza, ndërsa në pjesën e sipërme kishte zgjedhur të dilte me të brendshme, po të zeza.

Lady Gaga “harron” të vishet

Lady Gaga tregoi se di si të jetë në qendër të vëmendjes, teksa në rrugët e Nju Jorkut kishte zgjedhur një veshje ekstravagante.

Këngëtarja amerikane kishte “veshur” një fund të zi, një palë çizme të zeza, ndërsa në pjesën e sipërme kishte zgjedhur të dilte me të brendshme, po të zeza.

Lady Gaga duket në formë të mirë dhe gati për t’u rikthyer në koncerte që në shtator në festivalin e iTones Festival në Londër.