Labinot Tahiri surprizë për familjen e Adem Jashari

Passport.jpg1

Këngëtari i njohur shqiptar, Labinot Tahiri ka ftuar qytetarët e Kosovës që me rastin e “Epopesë së UÇK-së” që fillon më 5 mars, ka ftuar qytetarët që të japin ide rreth organizmit.

Labi, po ashtu ka treguar për organizimin e autobusëve falas që do të nisen nga Prishtina për në Prekaz.

“Ju lutem pres komentet idetë e juaja. Ne mundemi të organizohemi, ditën e shtunë, me datën 7 mars, nga stacioni autobusëve i Prishtinës ku unë dhe disa nga donatoret do te organizojmë transportin për atë ditë që të shkojmë nga 1000 vetē e deri në nr 10000 mije nëse do lajmërohen”, ka shkruar Labi në Facebook.

Image

Postimi i plotë:

THIRJE!

Vizita nē Prekazin e Adem Jasharit, me daten 7 mars!

Nga ora 12 e ditës deri ora 16

Një dite si pavarësia e Kosovës që ishte pak e zbehur për disa bashkëvendës, edhe pse e festuam shumë mirë ju kujtohet publikut tim në sallën e kuqe qe ishim se bashku me 17shkurt 2015.

Nuk do ishte e mire, qē të zbehet një vizite e shejtē që fëmijët tanë nëse e shohin që nuk po vizitohet ai vend i shejtē per shkak se gjoja njerëzve u është humbur vullneti dhe nuk i tërjek asgjë për ta vizituar edhe atē vend, është gabim shumë i madh, është përulje para armiqve tanë, është gjithçka që quhet dobësi nese ne nuk e vizitojmë atë vend!

Sepse kur ajo familje ra viktimë dhe shume familje nē atë anē për ne sot, nuk kishte interesa as politike e as ekonomike, por kishte synimin e ngritejes dhe moralit për një brez tē ri shqiptarë deri tek Liria e Kosovēs.

Vendi i shejtë kur filloi shkëndia e pare për të na treguar se Kosova e shumë vuajtur në njē kohē të shkurtër do ta ketë LIRINË!

Ky vend është ‘KULLA E ADEM JASHARIT’

Ne ketë ditë fillon: Epopeja e UÇKs.

Pastaj nata e zjarrëve. 5,6,7 Marsi.

Ju lutem me shkruani dhe me tregoni idet e juaja se cila kishte qenē e mira e kësaj dite si organizim tē shkojmē attë ditē ta vizitojmē Prekazin, që të behemi tē paktën 10000 vetē!

Ne mundemi tē organizohemi me besoni! ta bejmë krenarë edhe me shumë familjen Jashari dhe ti tregojmë qē brezat e rinjē nuk janē mosmirnjohës për gjakun e dhenė për lirinë tonë, por do tē jemi gjithmon mirnjohēs ndaj Jasharajve Prekazit e ndaj tē gjithē atyre qē dhanē gjithqka pēr Kosovēn e për shqiptarët. USHTRINĒ ÇLIRIMTARE TĒ KOSOVËS mirnjohës për herē për historinë e tyre.

Ju lutem pres komentet idetë e juaja ne mundemi tē organizohemi, diten e shtune me daten 7 mars, nga stacioni autobusëve i Prishtinës ku unë dhe disa nga donatoret do te organizojmë transportin për atë ditë qē të shkojmë nga 1000 vetē e deri në nr 10000 mije nëse do lajmohen! Ju lutem ta kthejme vullnetin e secilit nga ne, ta kthejmë vetëdijen që ti çmojmë vlerat tona atdhetare e pastaj vijnē gjerat tjera qe i duhen secilit, jeta dhe gjerat elementare për secilin nga ne!! Me besoni ne kohen me te zbehur mundemi te ndriçojmë te ardhmen tonë me besoni 2 javë kemi kohë!

lajmërohuni sa mundet te ishte nr i kēsaj dite dhe me flamuj Kuq e Zi në atë rruge të shkojmë.

Dikur Drenica ecte nē këmbe për lirinë tone e sot me vetura e me autobuse pse nuk mundemi te shkojmë, do rrinim 3 deri 4 orē ne ato vende dhe do kthehemi sebashku prapë ne stacion te autobusave nē Prishtin!

Me shkruani qe tani dhe deri sa te realizohet e gjitha kush do qe me jep ndihmē per Organizim e pres me shum mirnjohje. Per axhencin Arditi Turs dhe Arbeni Turs e di se e kam te garantuar përkrahjen e tyre, pres dhe kompanitë te tjera dhe te gjithë ata për ndihme ju lutem te jemi te bashkuar ne shumë ide dhe te veprojmë.

Ju faleminderit me respekt Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.

24,mars 2015 Zotit ti bëjmë lutje për të na dhëne vullnet dhe punë në çdo sferē tē Kombit Tonë.