Labi i kundërpërgjigjet “dissit” të Medës (Foto)

labi2-e1454231951947

Në fakt, Meda në një status në llogarinë personale në Facebook kishte shkruar se i ndihmon shumë njerëzit në nevojë, ndërsa këtë nuk e bën për marketing.

medaa1

E kjo, si duket ka shtyrë që të reagon edhe Labin, i cili tha se Medën e ka mik dhe se ky i fundit, e ka ndihmuar në aksionet e nisura humanitare.

Labi gjithashtu ka rikujtuar se Meda ka ndihmuar të ndërtohen njëzet shtëpi për njerëzit në nevojë dhe se nuk ka asgjë kundër kolegut.

Ja postimi i plotë i Labit:

Sqarim lidhur me DISA E MISA!
Shoqëri e dashur shoqëri….! Ndoshta hala nuk e keni kuptuar konceptin tim të misioneve të mia,se, unë nuk punoj të pêrqaj njerëzit por ti afroj njerëzit dhe atë kam arritur sëbashku me zemrat e shqiptarëvë të bêhemi Grusht.
Medën e kam jaran të shpirtit, Meda edhe kur ishte në pushime, më ka shkruar dhe më ka thënë labi, llogarit në mua si në vetën tende për të më ndihmuar në shumë raste.
Faleminderit Meda!
Mos të harrojmë nuk ka medium, ku unë nuk kam thënë se kolegët e mi të gjithë janë humanitarë dhe në forma të ndryshme ndihmojnë:
Mbremje Humanitare ku aty humbin natën e tyre pa pagesa!
Pastaj plot ka të cilët ndertojnë nga nje shtëpi, e në këtë rast MEDA ka ndërtuar me shumë se 10 shtëpia me Fakte, e ka pas publiku RTK-ja, dhe dmth secili jep mundin ne format e tyre.!
Meda i ben për Zotin ndihmat, edhe ne i bejmë, por unë jam më ndryshe se unë jam në thelb të kësaj pune dhe njerzit drejtohen te unë dhe pêr atë i bej publike që të marrin të gjithë aksione e iniciativa.
Dmth këtë arritem ta bejmë duke i parë mbrenda 24 ore të gjithë në këmbë për të u’a bë qaren rasteve në nevoj.
I lus të gjithë që ta kuptojnë se nuk mirrem me Disa e misa dhe Meda nuk ka bere Disa me mua dhe as qe ben.
Nuk kemi kohe per ndarje e urrejtje por për bashkim e fuqi me u’a ndal lotet nenave e femijeve bashk me Meden e me plot të tjerë.
Jemi Humanist se jemi Shqiptar i till është Meda e plot koleg e artista shqiptarë.
Do ta gjej Sms e Medës në facebook e do ta bëj publike pêr ndihmen të cilen ma ka ofruar para disa ditëve.
Me respekt Labinot Tahiri.!

Sqarim lidhur me DISA E MISA!

Shoqëri e dashur shoqëri….! Ndoshta hala nuk e keni kuptuar konceptin tim të misioneve të mia,se, unë nuk punoj të pêrqaj njerëzit por ti afroj njerëzit dhe atë kam arritur sëbashku me zemrat e shqiptarëvë të bêhemi Grusht.

Medën e kam jaran të shpirtit, Meda edhe kur ishte në pushime, më ka shkruar dhe më ka thënë labi, llogarit në mua si në vetën tende për të më ndihmuar në shumë raste.

Faleminderit Meda!

Mos të harrojmë nuk ka medium, ku unë nuk kam thënë se kolegët e mi të gjithë janë humanitarë dhe në forma të ndryshme ndihmojnë:
Mbremje Humanitare ku aty humbin natën e tyre pa pagesa!
Pastaj plot ka të cilët ndertojnë nga nje shtëpi, e në këtë rast MEDA ka ndërtuar me shumë se 10 shtëpia me Fakte, e ka pas publiku RTK-ja, dhe dmth secili jep mundin ne format e tyre.!

Meda i ben për Zotin ndihmat, edhe ne i bejmë, por unë jam më ndryshe se unë jam në thelb të kësaj pune dhe njerzit drejtohen te unë dhe pêr atë i bej publike që të marrin të gjithë aksione e iniciativa.

Dmth këtë arritem ta bejmë duke i parë mbrenda 24 ore të gjithë në këmbë për të u’a bë qaren rasteve në nevoj.

I lus të gjithë që ta kuptojnë se nuk mirrem me Disa e misa dhe Meda nuk ka bere Disa me mua dhe as qe ben.
Nuk kemi kohe per ndarje e urrejtje por për bashkim e fuqi me u’a ndal lotet nenave e femijeve bashk me Meden e me plot të tjerë.

Jemi Humanist se jemi Shqiptar i till është Meda e plot koleg e artista shqiptarë.

Do ta gjej Sms e Medës në facebook e do ta bëj publike pêr ndihmen të cilen ma ka ofruar para disa ditëve.

Me respekt Labinot Tahiri.!