Kylie Jenner vjen më seksi se kurrë (Foto)

kylie2

Është një ndër femrat më të ndjekura në botë, format e saj trupore të mahnitshme janë gjithnjë në qëndër të vëmendjes dhe skishte se si të ndodhte ndryshe as kësaj radhe.

Në fakt fotoja mëe fundit e Kylie Jenner është një foto e thjeshtë por shumë seksi.

Ajo është e shtrirë dhe me një palë të brendshme “Moschino” që nxjerrin në pah shalët e saj seksi  pjesen e bikini.

Megjithëse e kemi parë Kylie-n edhe më të zhveshur, kjo foto të tundon vërtetë.

kylie2