Kyçin vajzën 6 vjet në stallë se nuk u pëlqente i ….

Passport.jpg1

Një histori e pabesueshme e denjë për filmat thriller hollivudianë.

Dy prindër kanë kyçur vajzën e tyre për 6 vjet rresht në një stallë të qelbur pasi nuk e pëlqenin të dashurin e saj.

Zhang Qi, 24 vjeç, ka jetuar në kushte tejet mizore që prej vitit 2009.

Në atë kohë prindërit e urdhëruan që të ndahej nga i dashur por ajo nuk pranoi.

Si ndëshkim ata e kyçën në stallë për gjashtë vite rresht.

Megjithëse prindërit e ndanë me forcë, ajo u përpoq të arratisej disa herë, por prindërit e saj e kapën dhe u thanë bashkëfshatarëve se ajo ishte e sëmurë mendore.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Jingang në provincën Hubei në Kinë.

Një dëshmitar ka thënë se shpesh dëgjonin britmat e vajzës së burgosur por nuk e ndihmonin dot pasi prindërit e saj ishin persona me ndikim të madh në zonë.

Image