Ky sezon veror e “tërboi” Klaudia Pepën, provokon sërisht me fotot e saj

Në ditët e sotme Klaudia Pepa është padyshim personazhi më i përfolur i showbizit shqiptar.

Fotot e saj dhe komentet e shpërndara në rrjetet e saj sociale kanë bërë shpesh që mediat rozë jo vetëm të aludojnë por edhe të shkruajnë për shfaqjet e saj në publik.

Termi “nudo” e ka shoqëruar Klaudia Pepën më tepër në përshkrimet që i janë bërë asaj në lajmet ku fotot e shpërndara prej saj nuk i linin vend imagjinatës.

Kështu, pas fotove nudo, ajo provokon sërish nga deti.