Ky qytet shpallet më i shtrenjti në botë

1-347-620x330

Singapori tre vite me radhë shpallet qyteti më i shtrenjtë në botë.
Ky është viti i tretë me radhë që Singapori merr vendin e parë në renditjen e qyteteve të cilën e bën kompania Economist Intelligence Unit.
Sipas studimit të EIU-së pozitën e dytë e ndajnë Cyrihu dhe Hong Kongu. Singapori është për 2.7 herë më i shtrenjtë se New York-u kur janë në pyetje çmimi i automobilave, shpenzimi i transportit dhe veshmbathja.
Cyrihun dhe Hong Kongun i përcjell Gjeneva, më pas kryeqendra franceze Parisi, e cila gjendet në vendin e katërt.