Ky njeri nuk është larë që 60 vjet, jeton në gropë (Video)

Ky 82-vjeçar jeton i izoluar në fshatin Dejgah në Iranin jugor, pasi thotë se kishte përvoja të këqija me njerëzit. Ai urren kontaktin me ujin, e sidomos kur ia përmendin larjen, Pasi nuk është larë që 60 vite, i është ndryshuar edhe ngjyra e lëkurës. Në fakt, tash ai mund të “maskohet” me ambientkin. Ky person e do duhanin, e kur mbetet pa të përdor ajgat e shtazëve. E “veçanta” tjetër e tij është se nuk jeton në shtëpi, po në një gropë të hapur në dhe që ngjan në varr.