Ky njeri çudit qytetarët në mes të shiut në Durrës (VIDEO)

screenshot-3_1475870979-6596037Reshjet e shiut të rëna gjatë ditës së sotme në Shqipëri krijuan probleme duke përmbytur disa zona të qyteteve, më së shumti në Vlorë dhe Durrës. Por ndërsa të gjithë mundohen të vishen trashë në këto ditë të ftohta, një burrë në Durrës ka habitur teksa ka zgjedhur t’i bëjë “ballë” përmbytjeve duke u hequr bluzën.