Ky ketër është kapur vërtet në befasi * Video*

loading...

Ky ketër është kapur vërtet në befasi
loading...

Ky është momenti kur një ketër në Afrikë, kupton se është bërë objekt i dëshirës së një leopardi për t’u ushqyer.

Krijesa e vogël lëshon poshtë ushqimin dhe ia mbath me të katra.

Pikërisht momenti kur ai pikas leopardin është kthyer në një hit në internet.

loading...