Ky është truku që duhet ta mësoni për këtë verë (Video)

Vera është koha më e lumtur e vitit – pushime, piknik me familje, shëtitje, dalje dhe për më tepër më shumë fruta dhe perime.

Ajo çfarë njerëzit pëlqejnë më së shumti gjatë kësaj sezone është shalqiri. Qoftë nëse jeni duke shkuar diku mysafir ose jeni duke pritur mysafir, ne do t’ju tregojmë një trik që do t’i mahnitë ata.

Ky trik i thjeshtë bën që lëkura e shalqirit të prehet në mënyrë të përsosur, transmeton Gazeta Express.

Kështu, nëse keni një shalqi, bëjani kështu: