KY ËSHTË SHQIPTARI QË MORI PJESË NË MASAKRAT E SERBISË KUNDËR SHQIPTARËVE TË KOSOVËS

Gjatë luftës në Kosovë, kriminelët serbë vranë e masakruan burra, gra e fëmijë duke kryer gjenocid mbi popullsinë etnike shqiptare. Në mesin e paramilitarëve serb ishte edhe një shqiptar, me emrin Avni Muluviq.

“Ky person quhet Avni Muluviq, ka qenë paramilitar i Serbisë dhe tani ka ndërruar identitetin dhe jeton në Zvicër me emrin Avni Mulaj. Në foto shihet se ka marrë pjesë në masakra, në Gjakovë dhe në Qyshk”, thuhet në lajmin e postuar tek portali Presheva News.