Ky është personi që u vra në Deçan nga pjesëtari i Policisë


(E plotësuar) – Ilmi Lufi është personi i vrarë sot në orët e hershme të mëngjesit në qytetin e Deçanit.

Media ka mësuar se vrasja ka ndodhur afër qendrës së qytetit ku një pjesëtar i Policisë së Kosovës ka qëlluar në drejtim të viktimës për arsye ende të panjohura.

Sipas informacioneve të para nga qytetarët dëshmitarë thuhet se vrasja ka qenë në vetëmbrojtje.

Policia e konfirmon: Kolegu ynë vrau një person

Sot në orët e hershme të mëngjesit ka ndodhur një vrasje në Deçan. Vrasja ka ndodhur afër qendrës së qytetit dhe sipas informacioneve të para është i përfshirë një polic.

Lajmin e ka konfirmuar edhe Togeri Teki Syla, i cili në pika të shkurtra ka pohuar se ka ndodhur një vrasje në mëngjesin e sotëm në Deçan dhe i përfshirë është edhe një polic i Kosovës.

Syla ka shtuar se njësitë e policisë, hetuesisë, inspektoratit policor dhe prokuroria janë në vendin e ngjarjes dhe shumë shpejt do dalin detajet e tjera për vrasjen.

Polici vret një person në Deçan

Sot në orët e hershme të mëngjesit ka ndodhur një vrasje në Deçan. Klan Kosova mëson se vrasja ka ndodhur afër qendrës së qytetit dhe sipas informacioneve të para është i përfshirë një polic.

Sipas informacioneve të para nga qytetarët dëshmitarë thuhet se vrasja ka qenë në vetëmbrojtje.
largea_edd-jpg1460971862