Ky është njeriu më i çuditshëm në botë, nuk do e besoni dot se me çfarë ushqehet

Naresh Kumar njihet me pseudonimin njeriu llambë, pasi ai pretendon se ushqehet vetëm me energji eklektike.
Ai thotë që rryma elektrike të rrjedh nëpër trupin e tij sa herë që ai është i uritur dhe nuk ndjen dhimbje apo goditje kur ai prek telat e rrymës.Thjesht vendos veten time në prizë dhe dhe pas 30 minutash jam i ngopur”,- ka thënë ai.Kumar thotë se e zbuloi “talentin” e tij aksidentalisht, kur preku një tel elektrik në punë.

http://e.abingmedia.com/v/4/1116473.html

VIDEO