Ky është një kërcim romantik, por shikoni se si përfundon (video)

Video e filmuar me një smartphone – tregon dy vajza bukuroshe duke kërcyer në trotuar me partnerët e tyre teksa një djalë luan me kitarë. Çdo gjë shkon për mrekulli kur çiftet kërcejnë salsa nën ritmet e muzikës. Por papritur i gjithë argëtimi shkatërrohet. Një nga djemtë e rrotullon shumë fort partneren e tij, sa që ajo bie mbi ujërat e zeza në rrugë. Ai përpiqet ta ndihmojnë vajzën ndërkohë që kitaristi dhe miqtë e tij qeshin me kërcimtaren e gjorë, Klipi është bërë viral brenda pak orëve dhe ka marrë mijëra klikime.