Ky është niveli Më i tmerrshem i Rruges qe kam parë ndonjëherë! Ju do të hipnit në këtë autobus?


Në çdo pikë që janë deri në një provë të jashtëzakonshme, Himalajet është një nga vendet më të mira në planet për të vizituar. Himalajet është i njohur për malet e saj të larta të cilat janë shumë të vështirë për udhëtim. Grumbujt e individëve të cilët dëshironin për ndërmarrjet më të mira të jetës së tyre, të erës deri gjuajti kovë atje. Kjo është mjeti me të cilin të rrezikshme që mund të jetë. Një hap i gabuar mund të vërtetë do të thotë në fund të jetës tuaj. intriguar ende?
Një mostër e papërlyer nga një ndërmarrje të frikshme në Himalajet është shfaqur në këtë video. Kjo mund të jetë udhëtim çmendur që kam parë ndonjëherë. Videoja është marrë në Alwas-Killar Road, Pangi Valley, e cila u hap vetëm gjashtë vjet para. Individi i cili regjistroi gjithçka ishte e frikësuar në mënyrë të qartë dhe të theksuar, sidomos kur ai koordinuar perspektivën e kamera nën anët malore si transporti shkatërruara vjetër erdhi vetëm disa inç nga ana e thiktë. Një mix-up nga shoferi i transportit dhe transportit mund të zhyten të drejtë rreth tre milje poshtë malit. Në prag të shikojnë pamjet, ndjeva unfathomably zbutet të dinë se ata mbijetuan atë udhëtim i çmendur
1159