Ky është momenti prekës kur vogëlushi merr lajmin për vdekjen e nënës (Video)

capture_1476276174-5063311Ky është momenti tejet prekës kur babai i tregon të birit tetëvjeçar se nëna e tij ka vdekur nga mbidoza e heroinës, duke i thënë: “Mami, vdiq mbrëmë”. Djaloshi shpërthen në lot dhe fillon ta pyesë babanë Brenden Bickerstaff-Clark: “Çfarë?” dhe “Si?”, Kjo është njëra nga videot që janë publikuar në Shtetet e Bashkuara disa muaj pasi një raport zbuloi se përdorimi i heroinës në këtë vend ka arritur nivelin më të lartë në 20 vjetët e fundit.