Ky është momenti më i turpshëm i një profesori (VIDEO)

12071758_10208326237704787_1405616423_n-641x358
Ai po ligjëron algjebrën. Për një moment ulet në karrigen e tij dhe duket mjaft i koncentruar.
Profesori fillon të shikojë të brendshmet e një femre në faqen eBay.
Por siç duket profesori ka harruar që laptopin e tij e ka të lidhur me projektorin prapa tij dhe çdo gjë që ai shihte ua mundësoi edhe studentëve.
Megjithatë pa hezituar një prej studentëve filmon veprimin e profesorit.
Profesori i ‘algjebrës’ shihet mjaft i koncentruar kinse në orën e tij pa e kuptuar çfarë është duke bërë.
Një student ka thënë se ai asnjëherë nuk e ka kuptuar veprimin që kishte bërë në atë ligjëratë.
Gjatë orës kishte dalë një herë nga klasa dhe përsëri nuk e kishte vërejtur as projektorin e as nuk i kishte shkuar fare ndërmendje çfarë po bënte.

https://youtu.be/YSQhpAbm26M