Ky është ilaçi me sodë buke dhe mjaltë që shëron këto sëmundje të tmerrshme!

Ideja  është se përzierja e sodës së bukës me mjaltë duket e tmerrshme për shkak se qelizat e kancerit ushqehen me sheqer, mirëpo në këtë rast sheqeri vepron në mënyrë tjetër.

Qelizat e kancerit do të dështojnë të përdorin sheqerin për t’u rritur për shkak se soda e bukës do t’i neutralizoj komplet ato.

Mjalti jep efekte të ndryshme në qelizat e kancerit, dhe falë shurupit, soda e bukës do të ketë mundësinë të futet dhe t’i shkatërroj qelizat kanceroze.

Përbërësit:

– Sodë buke

– Mjaltë

Përgatitja

Përzieni një pjesë të sodës së bukës me tri lugë mjaltë. Përzieni përbërësit mirë dhe gatuajeni ilaçin në zjarr të ulët për 10 minuta ose më shumë.

Sapo të përfundojë gatimi, ilaçi është gati për t’u përdorur.

Ilaçi duhet të konsumohet tri lugë gjelle gjatë gjithë ditës, në një periudhë kohore prej një muaj.

Gjatë kësaj terapie duhet të shmangni konsumimin e mishrave, sheqerit etj.