Ky është Hasani, babai i Donald Trump-it (Video)


Për shkak të deklaratave gjatë fushatës parazgjedhore, presidenti i ri amerikan Donald Trump përballet me shumë kritika në botën myslimane. Mirëpo kjo nuk vlen për Hasan Xhemilin nga qyteti irakian Duhok, i cili djalin e sapolindur e ka pagëzuar Donald Trump. Ai ka thënë se e admiron Trumpin dhe se ka bë tifo për fitoren e tij në zgjedhje. Simpatitë e tij për Trumpin janë, thotë se kanë lindur gjatë fushatës, kur edhe pse nuk e kupton anglishten, e ka përcjellë Trumpin dhe është mahnitur me “frizurën e mrekullueshme të miliarderit, qëndrimit të tij dhe stilit të fjalimeve”, njoftojnë agjencitë botërore, Përveç djalit Trump, Hasan Xhemil ka edhe dy dëmijë tjerë- Reshitin dhe Melekun.