Ky është biznesmeni që tentoi të korruptojë gjyqtaren

Ervin Braho është biznesmeni i hekurit, i cili është shpallur në kërkim, pasi tentoi të korruptonte një gjyqtare, që kishte në ngarkim një çështje ndaj tij.

 0  0

korrupsioni

Braho është shpallur në kërkim nga Policia për korrupsion, pasi i la gjyqtares një zarf me 5 milionë lekë në zyrë për të dhënë një vendim në favor të tij.

Mirëpo, gjyqtarja i ka refuzuar paratë dhe ka bërë kallëzim ndaj biznesmenit, i cili është shpallur menjëherë në kërkim. /f.g/noa.al/Ervin Braho