Ky është babai më i frikshëm në botë (FOTO )

39040

 

Marcus Boyken nga Venice Beach, është një artist tatuazhesh i cili çdo ditë shton nga një tatuazh të ri në trupin e tij, duke u përpjekur të jetë sa më i veçantë.

E kjo pamje, padyshim e bënë atë si mashkullin më të frikshëm dhe njërin ndër njerëzit me më shumë tatuazhe e piercing.

Boyken ka në djal 2-vjeç ndërsa shprehet se djali i tij nuk trembet nga ai, purkubdrazi ai e dashuron atë.

“Njerëzit, kryesisht fëmijët frikësohen sapo më shohin. Kam një vajzë 5-vjeç që quhet Mia. Ajo tmerrohet nga unë. Në vitet e para trupi im nuk ka qenë kështu, por më pas me gjithë këto ndryshime, vajza e ka të vështirë të më afrohet”,shprehet artisti.

 

39039