Ky është Ariani,djaloshi i vrarë sot diten e festes se Bajramit nga xhaxhai i vet..

Në vrasjen e trefishtë që sot në ditën e festës së shenjtë myslimane, Fitër Bajram, vëllau dhe axha vrau vëllanë dhe dy nipat e tij para se të vetëvritet, shkruan Fakte.

Sipas informacioneve paraprake vrasësi ka pasur probleme mentale ndërsa pas vrasjes së dyfishtë të vëllaut të tij dhe nipit në Gllumovë, ai ka ndjekur nipin tjetër deri në Kondovë, ku edhe ka ekzekutuar të njejtin.Arijan Sulejmani ishte në moshën më të mirë të rinisë, ndersa vendasit e përshkruajnë si person me vyrtyte të larta njerëzore.

Shiko videon nga vendi i ngjarjes ne linkun me poshte.