Ky është 15-vjeçari që mori dhuratë “bishën” luksoze, do mbeteni gojëhapur nga çmimi i kripur

Rashed Saif Belhasa është djali 15-vjeçar i një miliarderi i cili ka marrë dhuratë nëj Ferrari me vlerë 200.000 paund.

Makina luksoze është e mbështjellë me Louis Vuitton dhe nuk është mjeti i parë i shtrenjtë në koleksionin e automjeteve të djaloshit.

Ai posedon gjithashtu një Ferrarin F12 Berlinetta.

Rregullat në Dubai e ndalojnë t’i japë makinës derisa të mbushë 18-vjeç. Rashed është djali i milionerit nga Dubai, Saif Ahmed Belhasa.