Ky ësht aksidenti më të tmerrshëm që mund ta shihni ndonjëher (Video)

Passport

Në këtë video shihet mire se si vozitet dhe se qfarë shofera ka ne Russi.

Sipas disa statistikave të cilët janë bërë vitin e kaluar, del se brenda vitit në Russi ndodhin rreth 300.000 aksidente, që do të thotë dyfishi i numrit te aksidenteve ne Kanada apo Amerikë.