Ky djalë do t’ju lë pa mend me mënyrën se si këndon (Video)

fghfhjNga Justin Bieber “Love Yourself”, Adele “Hello”, këngën e famshme nga 3 Doors Down “Here without you” e deri tek Destiny’s Child “Say my name”, ai i këndon me vetëm një melodi e pa u ngatërruar fare. Michael Constantino, është emri i këtij artisti dhe këngëtari që të falë emocione me zërin dhe talentin e tij. Këngët që kanë qenë hite që nga viti 2000 e deri në vitin aktual 2016, ai i këndon në një mënyrë tjetër nga ato që jemi mësuar t’i dëgjojmë. Më poshtë gjeni edhe videon me këto hite.