Ky çift vallëzon si askush tjetër (Video)

loading...

loading...

Këta valltarë mahnitën të gjithë. Nuk është çudi që juria u çua në këmbë dhe duartrokitën, me publikun që u ‘çmend’ pas performancës së tyre. Nino dhe Violet, nga Holanda, kombinuan artin e vallëzimit me teknologjinë moderne 3D në performancën e tyre, Shikojeni vallëzimin e tyre:

loading...