Ky çift po trondit botën, ajo që ata bëjnë me njeri- tjetrin është e pazakontë

Nëse mendoni se vampirët nuk ekzistonin e keni shumë gabim pasi një çift në Shtetet e Bashkuara të Amerikës thonë se të pinë gjakun e njeri- tjetrit dhe se për ta është më mirë se sa të kryejnë marrëdhënie seksuale.

Për herë të parë janë takuar në një festival për adhuruesit e vampirëve. Ata thonë se janë dashuruar me shikim të parë sepse e kanë ndjerë që ishin bërë për njeri-tjetrin, madje kanë edhe një djalë trevjeçar.

Nëse për çiftet e tjerë thuhet se ka qenë dashuri me shikim të parë, për ne ka qenë dashuri me kafshim të parë”,- ka thënë Lea, vajza vampire.

Ata presin mishin e njeri- tjetrit me thikë dhe më pas thithin gjakun, por thikat që përdorin janë të sterilizuara./joq.al