Ky çift i moshuar e vërteton thënien “dashuria nuk njeh moshë” (VIDEO)

cift79_1475580203-3053973Një grua pranë tyre pa gjithë skenën dhe nuk rezistoi dot pa e filmuar. Një çift të moshuarish argëtohen teksa luajnë me njeri tjetrin në restorant dhe qeshin si dy adoleshentë. Rasti i tyre është ndër idealët kur mund të thuhet se dashuria nuk njeh moshë dhe se romanticiteti spikat edhe në detajet e vogla. Për më shumë shihni videon më poshtë.